13/07/2010

Mijn dagelijkse huidverzorgingHaai allemaal!

Hier volgt mijn 2 maal dagelijkse huidverzorging!

Ik was vorige week naar de schoonheidsspecialiste geweest,en ze zei dat ik beter kon stoppen met foundation te gebruiken omdat dat veel beter is voor mijn huid,en zeker omdat dit pukkeltjes doet voorkomen!
Dus ik heb deze wijze raad aangenomen en ik merk nu al verschil! mijn huid is veel gladder en egaler geworden (en dat al na een week!)
Eerst gebruikte ik de huidverzorgings lijn van Clarins maar nu hij op is ben ik op de lijn die de schoonheidsspecialiste gebruikt over gegaan : Auriege( en dan speciaal voor de jonge huid,maar die wel op een milde wijze werkt) ( het is een Frans merk,dat veel lijkt op Sisley)

  1. Als eerste gebruik ik de gel om mijn huid te reinigen- hij ruikt naar lavendel! en de hele lijn heeft een draaidop waardoor er een klein gaatje aan de bovenkant opengaat en waardoor je heel hygiƫnisch werkt!
  2. Dan gebruik ik de Baume protector- Een dag/nacht creme (ruikt ook naar lavendel)
  3. Als laatste doe ik 's ochtends de kleine stik over mijn eventuele pukkeltjes- die werkt echt super goed!
  4. Dat groene tubetje is voor 's avonds, om op de ''probleem'' zones te smeren (als je het uit de tube knijpt is het doorzichtig trouwens ;)
Als make-up gebruik ik nu alleen Touche eclat van Yves Saint Laurent voor onder mijn ogen en om een rood vlekje te verdoezelen en mascara.

Ojaa En om mijn mascara er weer af te halen gebruik ik Venus( te koop bij de Douglas) Deze oog make remover verzorgt ook direct dus ik doe geen oogcreme op!
XXXXX

No comments:

Post a Comment

Really thanks for your comment! , I appreciate it very much :D