16/05/2010

Mac poeder


Haai allemaal!

Deze spullies :P heb ik gister bij de MAC in de douglas in Utrecht gekocht!
Ik wilde al heel lang een goede matteerende poeder en een goede kwast ervoor en nu had ik door wat verkoopjes op Marktplaats en wat geld door het oppassen genoeg om het te kopen! (uhumm)
Vandaag heb ik hem getest en het werkt echt super goed!
Ik had namelijk elke dag zo in de loop van de middag een glimmende T-zone en vandaag helemaal niet! Het is een Extra matteerende poeder en hij kost 19- (dat viel opzich nog mee!) maar de kwast koste me eerder een rip uit mijn lijf!(35 euro .......) sommige verklaren me voor gek maar ik zie de waarde er wel van in! hihih
Hij is echt heeeel zacht en hij brengt goed egaal de poeder op!(je kan er volgens de MAC mensen ook je heele leven mee doen dus als je het zo bekijkt...) Je zou ook een kwast van bijv de hema kunnen kopen maar dan (heb ik al eerder gemerkt met een blush) maakt de kwast de poeder kapot!(dat wil zeggen: er komt veel te veel poeder vanaf en je krijgt het niet egaal op je gezicht!)

Gebruiken jullie kwasten voor je make-up?!
XXXXX

1 comment:

  1. Je hebt helemaal gelijk in die investering! Het zijn inderdaad echt top kwasten! Ik heb ze zelf ook :) Wel duur helaas..

    ReplyDelete

Really thanks for your comment! , I appreciate it very much :D