31/08/2010

Wat moet ik aan??? Deel 1

Ieder figuur is anders! en iedereen heeft wel een ''probleem'' zone daarom heb ik hier voor ieder figuur & probleem zones de kleding basis regels op een rijtje gezet!
  1. Grote borsten: Daar is natuurlijk niets verkeerd aan ! maar je moet oppassen dat je er niet hoerig en top zwaar uit gaat zien! Investeer daarom in een goede BH(deze duwt ze naar voren en omhoog) Draag een laag uitgesneden(niet hoog gesloten dus!) hals (V of ronde hals)
  2. Geen borsten: Misschien baal je ervan maar het is wel een filter voor alle boeren pummels;) Ook zien een heleboel kleren er beter uit als ze door vrouwen met een platte boezem worden gedragen!(zie modellen- zij hebben ook haast nooit borsten!-alleen die van Louis Vuitton fall winter collectie hebben ze wel!) Draag T-shirts met een hoger gesloten hals , een diepe V hals wijst al gouw naar de leegte onder het shirt;) Boot halsen staan ook goed!
  3. Dikke armen: Dan kan je het best geen T-shirts met kap mouwen dragen (liever bijv. met drie kwart mouwen, draag ook geen hele brede armbanden maar juist een subtieler armbandje,die doet het mooiste stuk van je arm goed uitkomen!
  4. Dikke kont: de meeste meisjes zijn er niet zo blij mee,maar zolang ze nu nog stevig zijn maakt het niet uit hoe groot ze zijn! Dus doe gerust een lekker strakke broek aan! maar draag dan vooral een broek die wat lager zit (die deelt de opp. van je billen in 2e) waardoor de omvang half zo groot wordt! qua jassen is het mooi om er een te hebben die in de taille accentueert!
Zo dat was het voor van daag! morgen kom ik met de rest van de tips voor :
  • geen taille
  • korte benen
  • brede heupen
  • en dikke enkels en kuiten
Bron: het boek : Wat moet ik aan? - de regels gerschreven door Trinny woodall en Susannah Constantine.
Deze twee Engelsen komen volgende week woensdag om 21.30 met een nieuw programma op Rtl 4 - Missie Holland ! (waarbij ze de nederlandse vrouw gaan restylen!)

XXXX

No comments:

Post a Comment

Really thanks for your comment! , I appreciate it very much :D