23/10/2010

Groningen!

Het leuke is dat heel veel winkels nog in heel oude panden zitten zoals hier met de Zara(ik heb trouwens die ''Camel Coat'' van de H&M divided aan;)


Super leuke schoenen van Manas(dezelfde die ik heb maar dan van vorig jaar) Nu van 170 voor maar 75-)We hebben gegeten in restaurant De Biechtstoel,Ik denk dat ze van deze winkel de beelden hebben ;)want er stonden allemaal beelden(beetje kerkelijk) Het was echt super lekker eten!!!- (Ik had lasagna) . We hadden het restaurant in een Bongo bon zien staan,anders was je het echt niet vanzelf tegen gekomen hahah ,want het is niet midden in het centrum(ongeveer 10 minuutjes lopen)Haai allemaal!
Zo, ik was dus gister naar Groningen ! Het is echt een heeeele leuke stad!(heel veel studenten) Ik dacht nou je zal wel veel Groningse accenten horen maar dat was niet het geval! haha
Je hebt heel veel leuke kroegjes zoals: De drie Gezusters en je kan ook heel leuk winkelen!
Je hebt natuurlijk de standaard winkels maar in zij straatjes kom je ook nog heel veel andere leuke winkels tegen(zoals een winkel met heeeel veel oorbellen!) en een hele mooie schoenen winkel waar ze eigenlijk altijd wel een rekje met schoenen voor weinig hebben staan!(bijvoorbeeld laarzen van 400- voor 120) en die schoenen die je ziet!
Kortom het is echt een hele leuke stad!(daar moet je echt een keer heen!) vanaf Doorn is het 2 uur met de auto!(best wel lang maar ik heb het er voor over;)
Je kan heel goed gratis parkeren bij een P+R(wij hadden geparkeerd bij Kardinge) en dan kan je voor 3-euro met z'n 5e ( dat is 0.60 cent pp !!! hahaha ) een retourtje kopen en dan ga je met citybus naar de stad (ongveer 10 minuten rijden) Je zou ook kunnen parkeren in de stad maar dan ben je zo 4 euro per uur kwijt! en als je er dan 8 uur bent is dat best wel duur! De bus gaat om het kwartier(ook s'avonds )
XXX

3 comments:

 1. ziet er gezellig uit! komen er ook nog foto's van je aankopen?

  ReplyDelete
 2. Dan moet ik ook toch maar een keer naar Groningen. :) Ziet er erg leuk uit! Vind je schoenen ook prachtig!

  ReplyDelete
 3. @ Sam en Nieke :
  hahaha! Ja die komen nog hoor;)
  (die schoenen heb ik niet gekocht hoor(ze waren er niet meer in mijn maat!),ik heb alleen een leuke foto gemaakt als aandenken ;D)
  XX

  ReplyDelete

Really thanks for your comment! , I appreciate it very much :D