29/09/2010

Camel Coat!
De winter jas van het seizoen !,en toch word je er nog niet echt mee dood gegooid;)

Ik had er 2 op het oog :
 • De onderste van de Mango(prijs:119-) Maar die was bij mij toch iets te lang! en de kleur(want ja!,daar moet je goed op letten met camel, stond me niet zo mooi in mijn gezicht!,ik denk dat hij mooier is voor mensen met donker haar) en je kon de riem niet zo lekker in je taille knopen(daar is hij niet lang genoeg voor!)
 • En de bovenste is van de H&M Divided(69-)- Ik heb hem besteld op internet en hij was gister binnen gekomen! en hij zat als gegoten en de kleur stond ook mooi! Dus ik denk dat ik hem maar hou :D! ( ze hebben deze jas ook in het zwart!)
Ook nog een voordeel van de Divided jas is dat hij met wol is ( dat is die van de Mango niet) dus dat is wel wat warmer! Ik moet hem trouwens nog wel even uithangen want hij heeft nog wat kreukjes van de verpakking!;) Ik zal binnenkort een foto maken als ik hem aan heb( dan kan je beter het model zien!)

Waar ik ook op heb gelet is dat hij niet te ouwelijk is ( hij moet dus niet te lang en te wijd zijn vind ik)
Staat een Camel coat ook op jullie verlanglijstje?

XXXX

3 comments:

 1. Ik heb er al 1, alleen niet van wol helaas. Hij is dus voor de winter zonder echt iets diks eronder aan te hebben te koud. Vind die van jou wel erg mooi!

  ReplyDelete
 2. Oehh! leuk !, welke heb jij dan gekocht? en dankje!
  XXEs

  ReplyDelete
 3. Ik heb mijnes afgelopen mei al gekocht in Londen bij de New Look. ;) Vandaar dat die ook iets te dun is dus.

  ReplyDelete

Really thanks for your comment! , I appreciate it very much :D