27/11/2010

''Chanel'' jacket!Haai allemaal!,

Vrijdag middag ging ik met m'n moeder een middagje naar Utrecht!
Natuurlijk gingen we even naar de Zara en daar heb ik een panter/luipaard print blouse gekocht:D (in het donkerbruin)
Ook gingen we even naar de H&M en daar heb ik een heel leuk broekje met vogeltjes erop gekocht(hij is echt heeel schattig!;) Ooit-een paar weken geleden- had ik hem in een tijdschrift gezien met een shoot, en nu zag ik hem opeens ergens in de winkel hangen(het was de laatste)
Maar nu to the point Het chanel jasje! We gingen ook even naar de Sting voor een basis wit bloesje(want daar hebben ze hele strakke-maat xxs!) En toen zag ik dit jasje hangen en ik vond hem meteen geweldig! Ik was helemaal niet opzoek naar een ''Chanel'' jasje maar juist dan kom je zulke dingen tegen;) Hij kost 50- (hij is met 40% wol)
De andere spullies zal ik snel aan doen en ook op de foto zetten!

Fijne avond allemaal:)
XXXX

Ps: Sam vroeg nog waar ik de noorse sokken van de H&M had gekocht.. Dat was in Amsterdam bij de H&M in de Kalvertoren(dat had ik ook nog als reactie bij dat bericht gezet,maar dat had je denk ik niet gezien;)
PPs: De winnaar van de winactie : jessicadamen heeft nog steeds niet haar gegevens gemaild!!!! Dus als je dit ziet Jessica wil je dan even contact met me opnemen door een mail te sturen naar estherderks@hotmail.com

4 comments:

 1. super leuk jasje!
  het lijkt inderdaad heel erg op die van Chanel. :O

  ReplyDelete
 2. Aaah! Ik was ook vrijdag in Utrecht! Zijn we elkaar net niet tegengekomen, dat is dan weer jammer! ;P
  xx Cel

  ReplyDelete
 3. Als mij een vraag wordt gesteld, geef ik altijd antwoord op de blog van degene die het vraagt. Dat vind ik persoonlijk handiger, maar toch nog bedankt.

  ReplyDelete
 4. super leuk jasje!
  nog wat leuks: met je cjp pas krijg je ook korting bij een super leuke online kleding winkel (vind ik) namelijk www.welikefashion.com

  ReplyDelete

Really thanks for your comment! , I appreciate it very much :D