20/11/2010

Kleine nieuwtjes!

Haai allemaal!, Vandaag heb ik wat kleine nieuwtjes!
 • Er is een nieuwe winkel in wijk! Styled Byou Met allemaal sieraden,tassen,sjaals en portemonnees! Ik liep de winkel in en zag meteen een mooie portemonnee met koeiehuid echt heel leuk!!! Het winkeltje zit als je voor de bon bon zaak naar rechts in het kleine straatje gaat!
 • En in Doorn is er ook een nieuw winkeltje Pinball! Het zit naast de griek op het pleintje bij de kerk. Pinnball is een winkeltje met kleren voor dames+heren maar ook hele grappige tassen - een tas in de vorm van een tekkel & chiwawa (net als die Nina in Gtst heeft) en tassen met katten en honden erop in verschillende maten! Ook hebben ze hele geinige broches! en gala jurken
 • Niet vergeten: Deze dinsdag ligt de collectie van Lanvin bij de H&M!!!!!
 • Niet vergeten: Deze woensdag wordt de H&M in Zeist geopend!
 • De Pieces in Zeist is ook sinds een paar dagen geopend, Ze zitten schuin tegenover de Vero moda
 • Deze maandag ga ik met 2 vriendinnen mee lopen met Bedrijfskunde aan de Uva! Maar ik kan het natuurlijk niet laten om na het college even naar de nieuwe H&M store in A'dam(op de Dam) te gaan kijken en natuurlijk naar de Home collectie die ze daar verkopen!

Fijne avond iedereen!!! XXXXX

1 comment:

 1. Hoi Esther,

  Je hebt een harstikke leuke blog. zinds jij in de winkel bent geweest kijken wij regelmatig naar welke leuke ideeen je hebt opgedaan.

  groetjes Erwin en Jenneke
  Styled BYou

  ReplyDelete

Really thanks for your comment! , I appreciate it very much :D